Muğla’nın Bodrum ilçe Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından Bodrum genelinde düzenlenen mahalle toplantıları, Ortakent-Yahşi Mahallesi’nde devam etti.

2014 Kasım ayının ilk mahalle toplantısı olan Göltürkbükü Mahallesi’nin ardından Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Ekipleri, ayın ikinci toplantısını ise Ortakent - Yahşi Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Ortakent merkezindeki Koca Kahve’de düzenlenen toplantıda Belediye yetkilileri, vatandaşların yaşadıkları sorunları dinleyerek, çözüm konusunda vatandaşlara bilgi verdi.

Mahalle sakinlerinin ilgi gösterdiği toplantıya başta Bodrum Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ummahan Yurt olmak üzere İmar ve Şehircilik Müdürü Gamze Esedoğlu, Emlak-İstimlak Müdürü Hamit Kocaman, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Gülizar Akbay, Fen İşleri Müdürü Cafer Onur Çandar, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Engin Doğan, Bilgi-İşlem Müdürü Fahrettin Demirel, Destek Hizmetleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri, Fen İşleri 2. Bölge Sorumlusu, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü personeli yanı sıra Ortakent - Yahşi Muhtarı Hürriyet Gergin katıldı.

Toplantıya katılan vatandaşlar, daha çok yaşanan yeni sürecin getirdiği değişiklikler ve büyükşehirle ilgili yaşadıkları sorunları aktarırken, yaklaşan kış sezonu öncesi oluşabilecek yağmur suyu taşkınları ve sel baskını gibi konulara da dikkat çektiler.