Bodrum Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2014 Kasım ayının son mahalle toplantısı, Gümüşlük’te yapıldı.

Basın - Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ummahan Yurt, toplantıya katılan vatandaşlara "Hoş geldiniz" diyerek, "Bugün burada; sizlerin görüşlerinizi, taleplerinizi ve sıkıntılarınızı tekrar dinleyip cevaplandırılmak üzere gerekli müdürlüklere ileteceğiz." dedi.

Gümüşlük merkezdeki Celeb Ali’nin Kahvesi’nde düzenlenen toplantıya Basın - Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ummahan Yurt başta olmak üzere Fen İşleri Müdürü Cafer Onur Çandar, Hukuk İşleri Müdürü Naciye Berrak Anter Ballı, İmar ve Şehircilik Müdürü Gamze Esedoğlu, Emlak ve İstimlak Müdürü Hamit Kocaman, Destek Hizmetleri Müdürü Serdar Kaya, Kültür ve Sosyal İşleri Müdürü Gülizar Akbay, 3. Bölgeden Zabıta Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğü Sorumluları ile İmar ve Şehircilik Müdürlüğü personeli ve vatandaşlar katıldı.

Toplantıya katılan vatandaşlar tek tek söz alarak belediye yetkililerine mahalle genelinde yaşadıkları sorunlarını, istek ve taleplerini aktardı. Yetkililer de vatandaşları dinleyip notlarını alarak sordukları sorulara da cevap verdi.

Halkla İlişkiler Birimi ekibi de toplantı boyunca söz alan vatandaşların sorunlarını ilgili müdürlüklere iletmek ve cevaplandırılması üzere notlarını aldı. Ekip ayrıca Basın - Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından aylık periyotlarla yayınlanan belediyenin "Halikarnas" adlı bültenini ve belediye hizmet noktaları ile iletişim ve adres bilgilerini içeren broşürleri de vatandaşlara dağıttı.