Bodrum Belediyesi Bodrumspor Bölgesel Amatör Lig 7’inci Grup’taki 10’uncu hafta maçında deplasmanda Antalya takımlarından Konyaaltı Belediyespor’u 1-0 mağlup ederek 22 puan ile liderliğe yükseldi.

Antalya Konyaaltı Belediyesi Spor Kompleksi’nde saat 13:30’da başlayan karşılaşmanın ilk dakikalardan itibaren istekli bir oyun sergileyen B.B. Bodrumspor dakikalar 10’u gösterdiğinde Agah Oktay Yılmaz’ın attığı gol ile 1-0 öne geçti. Bundan sonraki dakikalarda da oyunun hakimiyetini kaybetmeyen B.B. Bodrumspor ilk yarının son dakikalarında Selçuk ile girdiği yüzde yüzlük gol pozisyonu değerlendiremedi ve ilk yarı 1-0 B.B. Bodrumspor’un üstünlüğü ile tamamlandı.

Aralarında kadın ve çocuklarında bulunduğu yaklaşık 50 kişilik Bodrumsporlu taraftarında izlediği karşılaşmanın ikinci yarısında her iki takımda ortada bir oyun sergiledi. Son dakikalarda her iki takımda karşılıklı ani ataklara çıkarken oyunda iyice kızıştı. Rakip ile girdiği bir pozisyonda rakibini yere düşüren kaptan Süleyman Görgün dakika 68’de ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü. Son 22 dakika rakibi karşısında 10 kişi mücadele eden B.B. Bodrumspor bu dakikalarda da girdiği pozisyonları değerlendiremeyince karşılaşma 1-0 B.B. Bodrumspor’un üstünlüğü tamamlandı.

Bölgesel Amatör Lig 7’inci Grup’ta oynanan 10’uncu hafta maçlarının ardından puanını 22’ye çıkaran B.B. Bodrumspor liderlik koltuğuna oturdu. 10’uncu haftada deplasmanda Konyaaltı Belediyespor’u deplasmanda 1-0 yenen B.B. Bodrumspor önümüzdeki hafta Bodrum Şehir Stadı’nda Pamukkalespor ile karşılaşacak.