Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 7. Grup’ta namağlup liderliğini sürdüren B.B. Bodrumspor sezonun 12’inci haftasında Muğlaspor ile deplasmanda karşılaşacak.

Bodrum Şehir Stadı’nda hazırlıklarını sürdüren B.B. Bodrumspor ilk yarıda son iki maçı da kazanarak devreyi rakiplerinin önünde tamamlamak istiyor. 7 Aralık Pazar günü Muğla Atatürk Stadyumu’nda saat 13.30’da oynanacak karşılaşmaya hazırlanan futbolcular taktik ve teknik ağırlıklı idman yaptılar.

Muğla’dan galibiyetle dönerek liderliklerini sürdürmek istediklerini söyleyen takım kaptanı Süleyman Görgün şöyle konuştu;"Lige iyi başlayamamıştık ama sonrasında iyi bir çıkış yakaladık. Muğla maçı yerel derbi olarak gözüksede bizim için diğer maçlardan bir farkı yok. Elbette iyi bir takıma karşı mücadele edeceğiz, bu ligin en iyi takımlarından birinin Muğlaspor olduğunu düşünüyorum. Güzel bir maç olacak. 11 hafta boyunca anlımızın akıyla çıktık bu maçtandan iyi bir motivasyonla üç puanla çıkarak taraftarımımızı ve yönetimimizi mutlu etmek itiyoruz" dedi.

Ligin iki güzide takımının karşı karşıya geleceğini ifade eden ve antrenmanlarda takımı yalnız bırakmayan B.B. Bodrumspor Kulüp Başkanı Rıza Karakaya, şunları söyledi; "Bodrumspor seyircisinin bu maça götürülmemesi düşünülüyor ama ben buna taraftar değilim. Bodrum ve Muğla seyircisi bu güzelliği birlikte orada yaşamayı hak ediyor bence. Güzel bir futbol şöleni olacağına inanıyorum. Muğlaspor’da şampiyonluğa oynayan bir takım. Biz ilk on sıradaki takımlardan bir tek Uşakspor ile berabere kaldık o maçta da 90 dakika tek kale oynadık. Yani bu gösteriyor ki üst sıralardaki takımlara karşı iyi bir futbol oynuyor futbolcularımız. Ama ne olursa olsun skorlar gelir geçer dostluklar kalır. İnşallah sonuç Muğla futbolu için hayırlı olur" dedi.

Cuma günü sabah saatlerinde İl Emniyet Müdürü makamında bir toplantı gerçekleşeceğini belirten Karakaya, bu toplantıda B.B. Bodrumspor taraftarının maça götürülüp götürülmeyeceğinin belirleneceğini sözlerine ekledi.