Ortaca Belediyesince düzenlenen Dalyan Kitap Günlerinde, kitapseverler etkinlikten duydukları memnuniyeti paylaştı.

Dalyan Meydanında, etkinliğe katılan yayın evlerince açılan stantlar, yerli ve yabancı kitapseverler tarafından ilgiyle karşılandı.

Etkinlik için Fethiye’den ailesi ile gelen eğitimci İsmet Küçükçakal, “mütevazi bir kitap fuarı, çocuklara, gençlere, öğretmenlere her kesime hitap ediyor. Baktığım zaman üst düzey kitaplarda var. herkesin anlayabileceği kitaplarda var” diye konuştu.

Tatil için bölgeye gelen Yeşim Taran, Dalyan’da kitap günleri olmasının çok güzel olduğunu dile getirerek, “dün geldiğimde arkadaşlarım kitap fuarından ve aldıkları kitaplardan bahsettiler, buraya kadar gelmişken bende uğramak istedim” dedi.

- “En büyük yatırım bilgiye olan yatırım”

Hollanda’dan tatil için gelen Halil Gür, şunları kaydetti; “kitap fuarını çok harika buldum. Karanlık ışığın yokluğudur. En büyük yatırım bilgiye olan yatırım. Bu kitap fuarı çok önemli, uzun yıllar tekrarlanmasının güzel olacağını düşünüyorum.”

Mersin’den tatil için gelen Fatma Kıdır ise kitaplara meraklı biri olarak, herkese hitap eden eserlerin olduğu Dalyan Kitap Günlerinin, çok güzel olduğunu ifade etti.

20 yayın evi ve 13 yazarın katıldığı kitap günleri, sergi, söyleşi, imza günleri ve dinletilere sahne oldu. Kitap günlerinde Atakan Kelleci, Deniz Erbulak, Dilara Keskin, Emre Gül, Engin Topuz, Erdal Şahin, Ergün Poyraz, Hasan Ali Toptaş, Karahan Yılmaz, Koray Yersüren, Savaş Ünlü, Yusuf Piliç, Zübeyr Kındıra, imza etkinliği gerçekleştirdi.

On binlerce kitap ve ünlü yazarların kitapseverlerle buluştuğu Dalyan Kitap Günleri, 23 Temmuz’da sona erecek.