Muğla Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen ‘Sağlık Bizim Yaşam Tarzımız’ programı kapsamında İtalya, Bulgaristan, İspanya, Portekiz, Romanya, Polonya ve Litvanya’dan gelen 18-24 yaş arası gençler Menteşe Sınırsızlık Meydanı’nda düzenlenen etkinlikte spor yaptı.

Sınırsızlık meydanında kurulan portatif spor aletleri ile voleybol, basketbol, tenis, masa tenisi, ip atlama, bisiklet kullanma etkinliği gerçekleştiren gençler, meydandan geçen vatandaşlar ile sportif faaliyetleri gerçekleştirdi. Meydandan geçen vatandaşların da katıldığı etkinlik hakkında bilgi veren

Muğla Gençlik Merkezi Müdürü Zülfikar Türedi, etkinliğin merkez tarafından gerçekleştirilen bir Avrupa Birliği projesi olan "Sağlık Bizim Yaşam Tarzımız" programı kapsamında 7 ülkenin gençleri ile Türk gençlerinin Muğla’da buluştuğunu açıkladı. Türedi, “Hem Muğla, hem ülke açısından güzel bir etkinlik yapılıyor. Proje ile farklı ülkelerden gelen gençler hem spor yapıyor, hem de Türk gençleri ile kaynaşarak kültürel kazanımlar elde ediyorlar. Bu tür projeler ile hem bakanlığımızın hem ilimizin tanıtımını yapılıyor. Sağlık, spor gibi konulara dikkat çekip Muğla halkının projelere ve etkinliklere iştirak etmesini hedefliyoruz” dedi.

Muğla Gençlik Merkezi Müdürü Türedi, projenin 10 Kasım’a kadar kentte düzenlenecek etkinliklerle devam edeceğini sözlerine ekledi.