Fethiye şehir stadının bakımda olması nedeniyle Muğla Atatürk stadında oynanan karşılaşmada, Fethiyespor Karagümrükspor’u 90‘da gelen golle 2-1 yendi. İlk yarısı konuk ekibin 1-0 üstünlüğü ile biten karşılaşmanın ikinci yarısında Emre’nin 66 ve 90’ıncı dakikalarda attığı gol Fethiyespor’u 5 hafta sonra galibiyetle tanıştırdı.

STAT: Muğla Atatürk

HAKEMLER: Adem Elgörmüş **, Ramazan Onat **, Muhammed Yıldız **

FETHİYESPOR: Metin ***, Sabri ***, Onur ** (Dk. 50 Ömer **), Serkan ***, Ahmet *** (Dk. 74 Hüseyin **), Cenk ***, Selçuk ***, Tunay ***, Haluk * (Dk. 15 Aytaç **), Emre ***, Niyazi **

KARAGÜMRÜKSPOR: Akın ***, Erhan ** (Dk. 75 Tayfun **) Anıl **, Halil **, Ali ***, Emir **, Serhat **, Zafer **, Alperen ** (Dk. 68 Berke **) , Ömercan **, Kaan ** (Dk. 89 Erdinç ?),

SARI KARTLAR: Selçuk, Cenk, Emre, (Fethiyespor) Serhat, Tayfun (Karagümrükspor)

GOLLER: Dk. 66 ve 90 Emre (Fethiyespor), Dk. 5 Ali (Karagümrük)

Alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Fethiyespor, Muğla’da oynanan maçta, yenik duruma düşmesine rağmen son dakikada gelen golle Karagümrük’ü yenerek 5 hafta sonra üç puan ile tanıştı.

Maça konuk takım hızlı başladı. Henüz 5. dakikada Kaan’ın pasıyla buluşan Ali, kalecinin kapattığı köşeden topu ağlara gönderdi ve Karagümrük’ü deplasmanda 1-0 öne geçirdi. 23’te Niyazi müsait pozisyonda topa kötü vurdu, aut. 27’de Fethiye atağında Onur’un kafa vuruşunu kaleci kornere gönderdi.

38’de Karagümrük’ün Kaan’la kullandığı korneri kaleci çıkardı, Ömercan tekrar vurdu top kornere gitti ve ilk yarı konuk takımın 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarıya Fethiyespor daha etkili başladı. 66’da Aytaç’ın pasıyla buluşan Emre, kalecinin sağından topu ağlara gönderdi ve skora denge getirdi: 1-1. 78’inci dakikada yine Aytaç’ın başlattığı atakta Niyazi’nin vuruşu kalecide kaldı. 83’te Aytaç’ın soldan gönderdiği topa Emre topukla kaleye göndermek istedi, kalecide kaldı. 90’da Hüseyin’in kullandığı kornere iyi yükselen Emre, kafayla topu ağlara göndererek takımının ve kendisinin 2. golünü attı ve Fethiyespor sahadan 3 puanla ayrıldı: 2-1. Fethiyespor bu sonuçla 5 hafta sonra galibiyetle tanışmış oldu.

MAÇTAN NOTLAR:

-Fetiyespor-Karamgümrük maçını Muğla Valisi Amir Çiçek, Milletvekilleri Ali Boğa ve Nurettin Demir ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün de izledi.

-Fethiye’den yaklaşık 150 taraftar maç için Menteşe’ye geldi.

-Fethiyespor 90’ıncı dakikada gelen galibiyet golünün ardından sahada sevinç yumağı oluşturdu.

-Maç sonunda Fethiyespor’lu futbolcular galibiyeti Fethiye çiftetellisi oynayarak kutladı.