Spor Toto 2. Lig’de deplasmanda Ümraniyespor ile golsüz berabere kalan Fethiyespor, Çarşamba günü deplasmanda oynayacağı Keçiörengücü Kupa maçının hazırlığını tek idmanla yaparak Ankara’ya hareket etti.

Fethiyespor kupada tur atlayıp ardından Fethiye şehir stadında Pazar günü saat 13.00’de Tarsus İdman yurdu ile oynayacağı maçı kazanmak istiyor. Fethiyespor’un deplasmanda lig 3.sü Ümraniyesporla golsüz berabere kalması Lacivert Beyazlı camiada sevinçle karşılandı. Fethiyespor profesyonel şube sorumlusu Okan Uysal Ümraniye maçı mücadelesinin üst düzeyde geçtiğini ilk yarıda rakibe birkaç pozisyon verdiklerini ancak kendilerinin de net pozisyon bulduklarını ama değerlendiremediklerini belirterek, "2. yarıda rakibe pozisyon vermedik. Ümraniye güçlü bir rakipti galipte gelebilirdik ama deplasmandaki bir puanda bizim için önemli. Bu maçta hocamız kalede Metin’e şans verdi. Oda başarılıydı. Savunmamızın arkasında oldukça güven verdi diyen Fethiyespor profesyonel şube sorumlusu Okan Uysal takımımızdaki gol sıkıntısını da giderebilirsek yukarıya doğru ivmemiz daha da artacak şuanda takım savunmasını iyi yaparak gol yemedik. Golleri de atacağız. Kimsenin endişesi olmasın dedi. Ümraniye maçında genç oyunculardan Mizgin ilk onbirde şans buldu. Ömer de oyuna ikinci yarıda alındı. Hocamız gençlere inanıp güveniyor. Diyen Okan Uysal Kupa maçı bizim için önemli Çarşamba günü kupa maçını kazanırsak gruplara kalıp kulübe önemli bir gelirde sağlayabiliriz. Pazar günüde saat 13.00’da oynayacağımız Tarsus İdmanyurdu maçına tüm taraftarları bekliyoruz” dedi.

Fethiyespor Teknik direktörü Beyhan Çalışkan da Ümraniyespor güçlü bir rakipti. Birbirleriyle uyumlu koşan oyunculardan kurulu bu rakipten puan yada puanlar çıkartmak için gitmiştik. Rakibimiz kendi sahasında 4 ekibi yenmiş 5 maçtır kaybetmeyen kazanan bir ekipti. Futbolcularım bu ekip karşısında iyi bir mücadele ortaya koydular. Eğer son 15 dakikada rakip risk alıp üzerimize geldiğinde doğru çıkışlar yapsaydık. 3 puanla dönebilirdik” dedi.

Çalışkan, bu maçta kalede Metin’e şans verdiğini özellikle ortaca ile oynanan hazırlık maçında Metin’in hazır hale geldiğini gördüğünü ve Ümraniye maçında da kaleyi en iyi şekilde koruduğu gibi savunmaya da güven verdiğini gösterdiğini söyleyerek “Önümüzde kupa maçı var. Bir maçlık bir olay. Ya maç uzayacak ya penaltılarla kazanıp tur atlamak istiyoruz. Tur atlayıp kulübümüze katkı yapmak istiyoruz. Hele tur atlayıp gruplara kalırsak 1. lig maçlarını taraftarlarımıza izletme fırsatı da bulacağız. Kupa maçı için Ankara’ya hareketten önce kısa bir idman yapıp hareket edeceğiz. Pazar günüde lig maçını gündüz Tarsus idman yurdu karşısında evimizde oynayacağız. Bu iki maçı da kazanırsak son 4 maçtan 8 puan çıkartıp hedef için konuşabiliriz” dedi.