Muğla’nın Bodrum ilçesinde faaliyet gösteren Fikir Gayrimenkul Danışmanlık Şirketi, 45 günde satış garantisi vererek gayrimenkul satışlarında yeni bir dönem başlattı.

Bodrum’da gayrimenkul işine yeni bir boyut getiren Fikir Gayrimenkullün sahibi Metin Akbulut 45 günde satış garantisi veriyor. Verilen süre içinde satış yapılmazsa komisyon ücreti tazminat ödüyor. Akbulut, Bodrum’daki satışları yükseltmek ve yeni bir rekabet ortamı sunmak için yapılan girişim sonucunda ise gayrimenkul satışlarını arttırmayı hedefliyor.

Emlak sektörüne farklı bir boyut getiren Fikir Gayrimenkul kurucusu Metin Akbulut, 45 günde satış sözü ile faaliyet alanlarında iddialı olduklarını dile getirerek Fikir Gayrimenkul ve çalışmaları hakkında bilgi vererek; "Öncelikle çalışanlarımız, kendilerini gayrimenkul sektöründe kanıtlamış, gayrimenkul konusunda uzman, kariyerli ve eğitilimli kişilerden oluşmakta ve seçilmektedir ayrıca çalışanlarımız etik kurallara tam ve eksiksiz uyacağına tören huzurunda yemin etmişlerdir. Kurumsallığı en önde tutan personelimiz, müşteri memnuniyetini en önde tutan personelimiz, müşterisine yapamayacağı işlerin sözünü vermemesi, verdiği sözün arkasında durması en önemli etik kurallarımızdandır. Teknolojiyi en üst düzeyde kullanmaya önem veren firmamız, kendi bünyesinde bilgisayar mühendisleri çalıştırmakta ve gelişen teknolojiyi takip ederek müşterilerine en hızlı hizmeti vermeye çalışmaktadır. Satışını üstlendiğimiz gayrimenkuller ile alakalı olarak, ulusal ve Avrupa basılı yayın organlarında seri ilanlar veriyor, Kurumsal emlak sitelerinde dopingler kullanıyor, gerekli gördüğümüz takdirde tek bir gayrimenkul için bile web sayfaları oluşturup, sosyal medya alanı da dahil olmak üzere çok çeşitli alanlarda reklam çalışmaları yapıyoruz. Bu noktada 45 günde satış sözü verdiğimiz müşterilerimizse verdiğimiz sözleri tutmaz isek kendisinden alacağımız komisyon miktarı kadar tazminat ödeyen tek emlak firmasıyız. Satıcı ve alıcı Arasında tam bir köprü kurar, objektif çalışır, alışverişte terazi kefelerinin eşit olmasına özen gösteririz. Biz müşterilerimizle uzun süreli hatta torunlarına kadar varacak birliktelikler kurmak ve size özel danışmanınız olmak için varız. Şuanda Turgutreis ve Konacık şubeleri olmak üzere Bodrum’da faaliyet göstermekte olan firmam çok yakın zamanda İstanbul’da da faaliyet göstermeye başlayacak olup, tüm Türkiye geneline franchise sistemi ile yayılacağız. Detaylı bilgileri web sayfamız olan www.fikirgayrimenkul.com temin edebilirsiniz" dedi.