MHP Marmaris İlçe Kongresi, 25 Ocak 2015 tarihinde gerçekleşecek. Kongre takvimin belirlenmesinin ardından adaylığını açıklayan ilk isim mevcut ilçe başkanı Fatih Kaplan oldu.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi, MYK toplantısı sonrası il ve ilçelerin kongre takvimini belirledi.Buna göre MHP Marmaris İlçe kongresi 25 Ocak 2015 tarihi olarak belirlendi.

İlçe Başkanı Fatih Kaplan, parti binasında basın toplantısı düzenleyerek hem kongre tarihini hem de adaylığını açıkladı. Kaplan, “Milliyetçi hareket Partisi’ne gönül vermiş değerli dava ülküdaşlarım; Geçtiğimiz MYK toplantısında alınan karar doğrultusunda, il ve ilçe kongrelerinin yapılma kararı alınmış ve genelgeyle tüm teşkilatlara duyurulmuştur.Geçen hafta İl Başkanlığımızın yaptığı ilçe başkanları toplantısında tüm ilçelerimizin kongre tarihleri kesinleşmiştir.Buna göre Marmaris İlçe kongremiz 25 Ocak 2015 tarihinde yapılacaktır. Genel başkanımızın emriyle bizlere verilen bu kutsal görevi arkadaşlarımla birlikte temiz siyaset, temiz toplum ilkelerine bağlı kalarak elimizden gelen çabayı göstererek layık olduğu çizgiye getirme çabasındayız.Günlük siyaset yapmayıp ileriye dönük sağlam adımlarla bölgede partimizi birinci parti haline getireceğimizi biliyor ve her geçen gün insanların teveccühüne mazhar oluyoruz. Marmaris siyasetinde kavgacı, ayrıştırıcı değil çözümler üreten demokratik bir anlayışla yolumuza devam ediyoruz.İki gün boyunca MHP Genel başkanımız Devlet Bahçeli ve kurmay kadrosuyla yaptığımız istişare ve görüşmeler sonunca bu kongrede tekrar aday olmam konusunda arkadaşlarımla karar almış bulunmaktayız.Diğer partilerde olduğu gibi baskıcı ve parti içi demokrasinin engellendiği değil çok adaylı bir kongre olacağını tahmin ediyorum.Bu partimizin içinde yaşanacak olan güzel ve demokratik bir yarış olacaktır. İlk önce bölgeme ve partime hayırlar getirmesi dileğimle bugün itibarıyla kongre hazırlıklarına başlamış bulunuyoruz. Bu yolda bize yön verecek değerli dava arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ediyorum” dedi.