Milas Halk Eğitimi Merkezi fotoğraf kursiyerlerinin sosyal sorumluluk projesi kapsamında hazırladığı fotoğraf sergisinden elde edilen gelir, M. Önol Karadeveci Bakım ve Rehabilitasyon merkezindeki özel öğrencilerin 17 Aralık’taki gösterilerinde kullanılmak üzere teslim edildi.

Milas Halk Eğitimi Merkezi fotoğraf kursiyerlerinin sosyal sorumluluk projesi kapsamında hazırladığı ‘Sonsuzluk ve O An’ isimli 32 fotoğraflık fotoğraf sergisi amacına ulaştı. Pomelon AVM sponsorluğunda düzenlenen sergiyle, özel öğrencilere destek olmak için yola çıkan kursiyerler, gerçekleştirdikleri ziyaretle sergide satılan fotoğraflardan elde ettikleri geliri M. Önol Karadeveci Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Metin Kaya’ya teslim etti. Kursiyerler ayrıca sergide yer alan çok sayıda fotoğrafı da kuruma hediye etti. Davetlilerden ve sanatseverlerden büyük ilgi gören serginin çok kutsal bir amaca hizmet ettiğini belirten M. Önol Karadeveci Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Metin Kaya; “Kurumumuzla yaklaşık iki senedir güzel bir dostluk sürdüren değerli Milas Halk Eğitimi Merkezi fotoğraf kursiyerleri, daha önce de çok sayıda etkinliğe imza atmıştı. Ancak bu son etkinlik daha da anlamlı oldu! Kurumumuza sağladıkları destek ve dostluk için ben Fotoğraf Eğitmeni ve Gazeteci Volkan Yıldız’a ayrıca etkinlikte büyük çaba gösteren değerli fotoğraf kursiyerlerine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

ÖZEL ÖĞRENCİLERİN BÜYÜK GÖSTERİSİ 17 ARALIK’TA

Fotoğraf satışından sağlanan gelirin 17 Aralık’ta düzenlenecek olan gösterinin hazırlığı için kullanmayı düşündüklerini anlatan Kaya; “Özel öğrencilerimiz dolu dolu bir gösteri hazırladı. Bu gösteride onların neler başarabileceklerini herkes görecek! Çocuklarımız 17 Aralık saat 19.00’da Milas Belediye Toplantı ve Evlendirme Salonu’nda sahneye çıkarak tiyatro, halk oyunları, Atatürk’ü konu alan bir drama ve koro sergileyecekler. Tüm Milas halkını bu gösteriye davet ediyoruz.” dedi.

‘Sonsuzluk ve O An’ın amacına ulaşmasıyla kursiyerlerinin ve kendisinin büyük mutluluk yaşadığını ifade eden Milas Halk Eğitimi Merkezinde görev yapan fotoğraf eğitmeni ve İHA Milas Temsilcisi Volkan Yıldız da; “Organize ettiğimiz sanat etkinliğiyle, özel öğrencilerin bir sanat gösterisini desteklemiş olmak bizlere ayrı bir sevinç yaşattı. Sahne alacakları günü sabırsızlıkla bekleyen özel öğrencilerin bu tür sanat faaliyetleri gerçekleştiriyor olması, toplumun her kesimine örnek teşkil ediyor. Milas halkı umarız 17 Aralık’ta bu özel gösteride onları yalnız bırakmaz ve onların sevincine hep birlikte ortak oluruz. Bu süreçte bizlere ve onlara destek olan herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.