18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası nedeniyle, Muğla’nın Milas ilçesinde belediye tarafından yaşlı vatandaşlara yönelik etkinlik gerçekleştirildi. Milas Kaymakamı Eren Arslan ise yaşlıları evlerinde ziyaret etti.

Milas Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından tarihi Çöllüoğlu Han’da 18 - 24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası nedeniyle organize edilen etkinliğe ilçe genelinde yaşayan yaklaşık 200 yaşlı vatandaş katıldı.

Etkinliğe katılan yaşlı vatandaşlarla yakından ilgilenen Milas Belediye Başkan Yardımcıları Faik Karagöz ve Zeynep Mat masaları tek tek dolaşarak Yaşlılar Haftasını kutladı.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın bir program nedeniyle Ankara’da bulunmasından dolayı yemeğe katılamadığını belirten Başkan Yardımcısı Mat; “Sizler ve sizlerin tecrübeleri bizim için çok kıymetli. Milas Belediyesi olarak her zaman sizlerin yanınızdayız. Sosyal yardımlarımız, sağlık hizmetlerimiz ile gerek belediye başkanımız gerek ise bizlerde sizlere her anlamda hizmet etmeye hazırız. Düzenlediğimiz yemekte bizlerle beraber olduğunuz için sizlere teşekkür ediyor ellerinizden öpüyorum. Bir gün değil her gün baş tacımızsınız. Yaşlılar Haftanız kutlu olsun” ifadelerini kullandı.

Kaymakam Arslan’dan ev ziyaretleri

Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla Milas Kaymakamı Eren Arslan ise ilçemizde ikamet eden yaşlı bireyleri ikametlerinde ziyaret etti. Milas Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Cihan Kuran’ın da eşlik ettiği ziyaretler sırasında yaşlıların sorunları da dinlenildi.