Muğla, Bodrum, Fethiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odaları tarafından Bodrum’da dayanışma gecesi düzenlendi.

Bodrum’da bir otelde düzenlenen dayanışma gecesine Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon, Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) Genel Başkanı Nail Sanlı ile Muğla Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Mehmet Çomak, Bodrum SMMMO Başkanı Mustafa Uslu ve Fethiye FSMMMO Başkanı Yaşar Bildirici başta olmak üzere Vergi Dairesi Yöneticileri ile Ege Bölgesi Oda Temsilcileri katıldı.

Gecede bir konuşma yapan Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon, birlik ve beraberliğin önemine değinerek "Birlik ve beraberliğin en güzel örneklerinden birini bugün burada veriyoruz. Muğla Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası ile Fethiye ve Bodrum’un ortaklaşa yaptığı bu toplantı, güç olmanın ve birlik olmanın en güzel örneğidir. Hepinize bu geceye katıldığınız için çok teşekkür ediyorum. Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odaları, ticaret odalarının kardeş odalarıdır. Biz de Bodrum Ticaret Odası (BODTO) olarak kardeş odamızla güzel işler yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz" dedi.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise muhasebecilerin en önemli işlerden birini yaptıklarını belirterek, "Bu güzel akşamda Türkiye’nin dünyaya açılan medeni kapısına hoş geldiniz. Şöyle bir baktığımda burada, Türkiye’nin aydınlık yüzlerini görüyorum. Bu aydınlık yüzler Türkiye’nin kalkınmasına, ekonomisine büyük katkı sağlıyor. Bu katkıyı sağlarken de değerli müşterilerinin gizliliklerini hep koruyorlar. Bir ailenin en gizli sırlarını bilen sizlersiniz. Bu değerli sırları, ölene kadar saklayan siz değerli dostlarımı kutluyorum. Sizlerin Türkiye ekonomisine sağladığınız katkı dönüp dolaşıp yerel yönetimlere kadar geliyor. Ben bu gün Bodrum Belediye Başkanı olarak eğitime, sağlığa katkı verebiliyorsam; alt yapı, üst yapı çalışmaları gerçekleştirebiliyorsam, bunda sizlerin emeği ve çalışması var. Bu nedenle sizleri Bodrum’da ağırlamaktan son derece mutluyum. Laik Türkiye Cumhuriyeti’nin ekonomisi, sizlerin çalışmalarıyla şekilleniyor." ifadelerini kullandı.

Gecede Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon ile Bodrum Belediyesi Meclis Üyelerinden Nurten Çakıcı Bıçak ve Süleyman Mazı yöresel oyunlarda oynayarak geceye renk kattı. Geceye katılanlar, hareketli müzikler eşliğinde geç saatlere kadar eğlendi.