Hafta sonu yapılacak AK Parti İlçe kongresi öncesi Seydikemer’i ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Nihat Öztürk, kongrenin eski ve yenilerden oluşan bir yönetim ile ‘Uzlaşı’ kongresin niteliği taşıdığın açıkladı.

SEYDİKEMER’İN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR

AK Parti İl Başkanı Öztürk, parti ilçe binasında yaptığı açıklamada, “Partimizin dününü de delege olarak koymaya çalıştık, ama yeni arkadaşlarımızı delege olarak listemizde yer verdik. Amacımız teşkilatları daha dinamik hale getirmek 7 Haziran’a giden süreçte daha genç daha dinamik dünüyle bugünüyle partimizin, dünüyle bugünü birleştirdiğimiz buluşturduğumuz bir liste ortaya çıkarmak ve partiyi 7 Haziran’a hazır hale getirmek istiyoruz. Yeni ilçe olan Seydikemer’in çehresi yavaş yavaş değişmeye başlamış bunu görmekte güzel. Eski köy havasından şehir havasına, biraz daha modern bir yüze kavuşuyor olması bir takım hizmetlerin Seydikemer Belediyesi Ak Parti kadroları buluştuktan sonra yavaş yavaş değiştiğini görmek hem Seydikemer’liler hem bizim açımızdan önemli ve anlamlı” dedi.

AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş, “Partimizin 5’inci olağan kongresi ama, Seydikemer olarak ilk ilçe kongremizi yapıyoruz bunun heyecanı var üzerimizde. Yönetimdeki arkadaşlarım ve ben Haziran ayındaki seçimlerde üstlendiğimiz misyonun farkındayız. Ne kadar kutsal bir göreve geldiğimizin farkındayız. İnşallah yüzümüzün akıyla bundan çıkarız. Hedefimiz, Türkiye genelinde de en iyi sonucu alarak, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun rahat bir şekilde çalışmasını sağlamak” dedi.