Fethiye’de albindeki 4 kapakçıktan 2’si bulunmayan solunum yetmezliğinden dolayı günün büyük bir bölümünü cihaza bağlı olarak geçiren 2 buçuk yaşındaki minik Ravza Nur’a devlet sahip çıktı.

Kalbindeki 4 kapakçıktan 2’si bulunmayan solunum yetmezliğinden dolayı günün büyük bir bölümünü cihaza bağlı olarak geçiren 2 buçuk yaşındaki minik Ravza Nur’un dönemin Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer’in evindeki ziyaretin ardından devlet minik kıza sahip çıkmıştı. 3. ameliyatı için sağlık kontrolleri devam eden 2 buçuk yaşındaki Ravza Nur Fethiye İlçe Sağlık Müdürü Uğur Çomak’ın adeta himayesi altında bulunuyor. Fethiye ilçe sğalık müdürü Uğur Çomak Ravza Nur Çınar’ın evine giderek tüm sağlık kontrollerini bizzat yapıyor. İzmir’deki hastanelere gidiş gelişi için Fethiye İlçe Sağlık Müdürlüğünün sağladığı Ambulansla gidip gelen Ravza Nur Çınar 3. ameliyatının yapılmasını bekliyor. Annesi Ayşe Mine Berat biricik kızının tüm sorunlarıyla ilgilenirken başta Muğla Valiliği, Fethiye İlçe Sağlık Müdürlüğü ve diğer doktorlara gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyor.

Fethiye İlçe Sağlık Müdürü Uğur Çomak, yaptığı açıklamada; "Ravza Nur’un iyileştirilebilmesi için üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Sağlık sorunları yakın takibimiz de. İzmir’deki kontrollere ambulansla gönderiyoruz. İlk günden bugüne bir ilerleme kaydedildi. 3. ameliyat mutlaka yapılacak” dedi.