Muğla’da, aralarında bir polis memurunun da bulunduğu evlerden hırsızlık yaparak altın ve silah çalan 3 kişi Manisa’da yakalandı. Zanlılardan birinin 83 sabıkası olduğu öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, zanlılar ilk olarak Muğla Valiliği Özel Kalem Müdürlüğü’nde görevli polis memuru M.U’nun Muslihittin Mahallesi’ndeki evinin kapısını kırarak içeri girdi. Evde bulunan M.U’nun beylik tabancasıyla eşinin altınları çalındı. Cumartesi akşamı ise Emirbeyazıt Mahallesi’nde bir evden de altın çalındı. Zanlıları yakalamak için çalışma başlatan Muğla Emniyet müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, bölgedeki apartman ve işyerlerinin kamera kayıtlarını inceleyerek zanlıların eşkalini belirledi. Zanlıların Manisa’ya gittiği tespit edilince, Manisa polisiyle ortak çalışma yapıldı ve zanlılar saklandıkları evde yakalandı.

Zanlılarla birlikte çaldıkları altınlar ve M.U’nun tabancı da ele geçirildi. Muğla’ya getirilerek adliyeye sevk edilen zanlılardan A.D’nin 83, C.A’nın 31, H.Ö’nün de 8 sabıkası olduğu öğrenildi.