10 yılı geride bırakan Yapı Üretim firması, sektörün ilgili ana aktörlerinin katıldığı konsept yemeği Dalaman Hilton otelde yapıldı. Yemekte birinci 10 yıl değerlendirilirken, aynı zamanda ikinci 10 yıllık stratejiler de ortaya konuldu.

Yapı Üretim Firmasının ortakları Sayim Akdeniz ve Mesut Abacı ayrı ayrı yaptıkları konuşmalarda, markanın bugünkü 10 yıllık serüvenin bir değerlendirmesini yaparken, gelecek 10 yılda inşaatta Tematik Çözümler üreten bir marka olmaya doğru yöneldiklerini belirttiler. Aynı zamanda MÜSİAD Muğla Şube Başkanı olan Sayim Akdeniz, tematik çözümler üretmenin kendileri için sadece bir söylem olmadığını, yaptıkları işin kılcal damarlarına kadar işleyen bir anlayışı, bir bakış açısını ifade etmekte olduğunu, sözlerine ilave etti.

Sayim Akdeniz konuşmasında, “Sizler bizim en değerli ve seçilmiş müşterilerimizsiniz. Sizleri çok önemsiyor ve bundan sonraki süreçte sizi yanı başımızda görmek ve bu ortamı bir network ağına dönüştürmek istiyoruz. Bu ağa bir değer kazandırmak istiyoruz. Yani sloganımız “Birlikte büyüyelim, hep birlikte büyüyelim” dedi.

Yemek sonunda katılan misafirlere firma ortakları tarafından ayrı ayrı plaket verilirken, plaket alan sektör temsilcileri konuşmalarında büyüme toplantısını oldukça önemsediklerini ve Yapı Üretim firmasının sektöre kattığı değerin uzun vadeli etkisinin yüksek olduğunu açıkladılar. Katılımcılar yaptıkları konuşmalarda ayrıca sektör aktörlerinin bir araya getirilmesine katkı sağlayan bu tip organizasyonların artması gerektiğini belirttiler.