Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Ticaret ve Sanayi Odası’nı (TSO) ziyaret etti.

Muş Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Cengiz ve meclis üyeleri tarafından karşılanan Asya, Meclis Toplantı Salonu’nda meclis üyeleri ile bir araya geldi. Göreve başladıktan sonra Muş’ta yapılan çalışmalar hakkında kısa bilgiler veren Asya, bundan sonraki süreçte de hep birlikte elbirliği ile çalışmaya hazır olduklarını ifade etti.

Muş’un en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olan Muş Ticaret ve Sanayi Odası’nın Muş’un gelişmesi ve kalkınması için çaba sarf eden bir kurum olduğunu belirten Asya, kentin sadece ekonomik boyutundan ziyade şehircilik, imar, alt yapı gibi konuları da kendisine dert edinen bir ticaret ve sanayi odasının olduğunu kaydetti. Meclis üyelerinin her zaman belediyeye önerilerde bulunabileceğini de sözlerine ekleyen Asya, “Yapmış olduğumuz her işin doğru olduğunu iddia etmiyoruz. Eleştirilere açığız. Bizi eleştirin, yanlışlarımızı söyleyin. Altını doldurarak bize gelin ve bunun böyle değil de şöyle olması gerektiğini söyleyin. Ortak akıl ile hem belediyemizi hem de şehrimizi yönetelim. Birlik ve beraberlik içerisinde hareket edelim. Bugüne kadar Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Sayın Fatih Cengiz’den bu birlik ve beraberliği gördüğümü söyleyebilirim. Belediyenin sorunlarını kendisine dert ediyor. Şehrin konuları ile yakından ilgileniyor. Bu bizleri son derece mutlu ediyor” diye konuştu.

Belediye Başkanı Feyat Asya’nın çok zor bir görev üstlendiğini kaydeden MUŞ TSO Başkanı Fatih Cengiz, Asya’nın vatandaşların sorunları ile ilgilendiğini, kapılarını açık bıraktığını ve eleştirileri dikkate aldığını söyledi. Muş Ticaret ve Sanayi Odası’nın aylık düzenlediği meclis toplantıları hakkında da bilgi veren Cengiz, “Belediye Başkanımız Sayın Feyat Asya’yı aralık ayı meclis toplantısına davet edeceğiz. Burada meclis üyelerimizin sorunları, soruları ve önerileri olabilir. MUŞ TSO’nun belediyeden beklentileri nelerdir? Belediyenin MUŞ TSO’dan beklentileri nelerdir? Bunları konuşarak, tartışarak bir yol haritası oluşturmayı planlıyoruz. Sayın Başkanımız göreve gelir gelmez Muş için çalışmaya, çaba göstermeye başlamıştır. Biz de her zaman kendisine destek vermeye, yardımcı olmaya çalışacağız. Muş’un ve Muşlunun kazanabileceği her türlü çalışmada olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.