Muş Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Fatih Cengiz, Diyanet-Sen Muş Şube Başkanı Ferzende Aras’ı makamında ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ dileklerinde bulundu.

Muş TSO Başkan Yardımcısı Özcan Sayılgan ile birlikte bir süre önce Diyanet-Sen Muş Şube Başkanlığı’na yeniden seçilen Aras’ı ziyaret eden Cengiz, din görevlilerinin ve imamların bir araya geldiği sendikanın Muş için önemli görevler yürüttüğünü kaydetti. Toplumun her kesimine eşit mesafede olan ve insanların bilgilendirilmesinde etken olan din görevlilerinin birlik ve beraberlikten yana olduklarını kaydeden Cengiz, toplumun değerlerine sahip çıkan din görevlilerine her zaman destek vereceklerini söyledi.

Diyanet Sen Muş Şube Başkanlığı’nı ziyaret eden ve burada basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Cengiz, “Diyanet-Sen Muş Şube Başkanlığımızda kısa bir süre önce seçim heyecanı yaşandı. Sayın Başkanımız Ferzende Aras yeniden başkanlığa seçildi. Muş Ticaret ve Sanayi Odası olarak sivil toplum örgütleri arasında koordineyi sağlamak ve yeni seçilen başkanımızı tebrik etmek için bu ziyareti gerçekleştirdik. Kendisine ve ekibine başarılar diliyor, memleketimiz için hayırlı olsun diyoruz” diye konuştu.

Diyanet-Sen Muş Şube Başkanı Ferzende Aras ise, Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fatih Cengiz’in ziyaretinden çok memnun kaldıklarını belirtti.