Muş Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Fatih Cengiz, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Servet Şahin’i ziyaret etti.

MUŞ TSO Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Şentürk’ün de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Muş TSO Başkanı Fatih Cengiz, iki il odası arasındaki ilişkilerinin her zaman üst düzeyde olmasını arzuladıklarını belirterek, “Buraya geldiğimizde çok sıcak ve samimi bir şekilde karşılandık. Sayın Başkanımız ve heyeti ile iki ilin ekonomik güç birliği noktasında fikir alışverişinde bulunduk. Faydalı bir ziyaret oldu. Kısmet olursa Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız ve heyetini de Muş’a bekliyoruz. Gelişen dünyada önce birbirimizle entegre olmalıyız diye düşünüyorum. Dileğim iki şehir arasında ilişkilerin daha da sıklaşması. Bundan sonra sıcak ilişkilerin somut yatırıma, ortak işlere dönmesini umut ediyorum. El ele vererek şehirlerimizi daha iyi noktalara taşıyacağımıza inancım sonsuz” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Ordu TSO Başkanı Servet Şahin ise, “Oda olarak tüm oda ve borsalarla çok güzel bir uyumumuz, dostluğumuz var. Bunun yansımalarını her yerde görmek mümkün. Birbirimizi ziyaret ederek ileriye dönük birlikte neler yapabiliriz anlayışıyla temaslarda bulunuyoruz. Amacımız, şehirler arasındaki ittifakları daha da güçlendirmek ve fırsatları birbirimize göstererek, değerlendirmektir. Bizler de bu hoş ziyaretten sonra inşallah Muş’a gideceğiz. 2015 yılı Mayıs ayında heyetimiz ile birlikte Muş’a gelmeyi planlıyoruz" dedi.