MUŞ (İHA) – Muş’un Malazgirt ilçesindeki Mehmet Akif Ersoy İlkokulu ile Aynalıhoca ve Nurettin ortaokulları öğretmenleri tarafından hazırlanan şiir ve müzik dinletisi izleyenler tarafından büyük beğeni topladı.

Malazgirt Kültür Merkez’inde düzenlenen şiir ve müzik dinletisine Kaymakam Abdullah Atakan Atasoy, Jandarma Komutanı Binbaşı Arslan Kulaksız, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Aydınoğlu, kamu kurum ve kuruluşların müdürleri, öğretmen ve çok sayıda davetli katıldı. Mehmet Akif Ersoy İlkokulu ile Aynalıhoca ve Nurettin ortaokulları tarafından organize edilen etkinlikte sahne alan öğretmenlerin seslendirdikleri şiirler ve şarkılar büyük alkış aldı.

Şiir ve müzik dinletisini organize eden öğretmenler, her yıl olduğu gibi bu yılda şiir ve müzik dinletisi düzenledikleri için mutlu olduklarını belirterek, “Amacımız Malazgirt’e gelip burada yaşayan öğretmen arkadaşlarımızın birlik, beraberlik ve dayanışmasını sağlamaktır. Maalesef ilçemizde sosyal olarak yapacağımız faaliyetlerimiz çok az. Bizde aramızda bu tür organizasyonları yaparak bir farkındalık oluşturmak istiyoruz. İlçemizde görev yapan öğretmenlerimizin birçoğu köylerde yaşamaktadır. Köylerde hiç sosyal bir faaliyet yok. Bu tür programları yaparak hem kendimizi eğlendiriyor, hem de hiçbir sosyal faaliyetleri olmayan arkadaşlarımızın hoş saatler geçirmesine vesile oluyoruz” dediler.

Şiir ve müzik dinletisi sonunda Kaymakam Abdullah Atakan Atasoy, etkinliği düzenleyen herkese teşekkür etti.