AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı Aralık ayı İl Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver başkanlığında Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapılan toplantıya, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Rauf Yanar, İlçe Başkanları, Kadın ve Gençlik Kolları, İl Genel Meclis üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.

AK Parti İdari ve Mali İşler Başkanı Fatih Güneş’in divan başkanlığında yapılan Danışma Meclisinin açılış konuşmasını İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver gerçekleştirdi.

Aralık ayında yapılan teşkilat çalışmaları hakkında katılımcılara bilgiler veren İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver konuşmasında, Kadın ve Gençlik Kolları Kongrelerini tamamlayıp 2015 Genel seçimleri için çalışmaların başlatılacağını belirtti.

İl Danışma Meclisi Toplantısında daha sonra sunumlara geçildi. Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Rauf Yanar, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, Gülşehir İlçe Başkanı Kürşat Koç, Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit ile Nevşehir Milletvekilleri Ebubekir Gizligider ve Murat Göktürk birer sunum yaptı.

Yaklaşık üç saat süren toplantı, başarılı olan teşkilat mensuplarına sertifika taktimi ile sona erdi.