Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversiteli Beşiktaşlılar Grubunu makamında kabul eden Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç, öğrencileri okul ve ders dışında sosyal projelerle ilgilenmelerinden dolayı takdir etti.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversiteli Beşiktaşlılar Grup Başkanı Özgür Cihan Doğan ve grup temsilcileri Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç’ı makamında ziyaret etti. Başkan Doğan ve temsilciler yapılan grup ve çalışmalar hakkında Rektör Kılıç’a bilgi verdi.

Ziyaretten dolayı öğrenci grubuna teşekkür eden Rektör Kılıç, üniversitelerinde eğitim gören gençlerin dersleri dışında böyle güzel uğraşlar içerisinde olduklarını görmekten mutluluk duyduğunu belirtti.

Rektör Kılıç, ‘Siz değerli öğrenci arkadaşların okul ve ders dışında kendilerine vakit ayırarak güzel projeler içerisinde bulunmanız beni oldukça mutlu ediyor. Pırıl pırıl gençlerin bu tarz sosyal ve kültürel projelerle zamanlarını olumlu değerlendirmeleri gerçekten de kayda değer bir davranış. Üniversite olarak biz de arkadaşlarımızın daha çok sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler içerisinde olmalarını arzuluyor ve bu yönde de çalışmalarımız bulunuyor. Özellikle gençlerin gerek üniversitemiz bünyesinde oluşturulan değişik kulüpler, gerekse üniversitemiz içerisinde yaptırdığımız spor tesislerimizden daha çok yararlanmalarını arzu ediyorum. Sizler bizlerin ve bu ülkenin geleceğisiniz, sizleri bir kez daha takdir ve tebrik ediyorum” diye konuştu.