Alemdar İmam Hatipliler Derneğinin düzenlemiş olduğu, Önder İmam hatipliler Bölge toplantısı Şehit Demet Sezen Kız İmam Hatip Lisesinde düzenlen yemekli toplantıda ile gerçekleştirildi.

Toplantıya Vali İlhami Aktaş, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Önder İmam Hatipliler Derneği Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şişman, Alemdar İmam Hatipliler Derneği Başkanı Dr. Fatih Yakut ve Alemdar İmam Hatipliler Derneği üyeleri katıldı.

Toplantıda Önder İmam Hatipliler Derneği Teşkilatlanmadan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şişman yaptığı konuşmada, “Başta Ülkemiz olmak üzere yurtiçi ve yurtdışındaki imam hatip okulları ve diğer eğitim ve öğretim kademesindeki öğrenci ve mezunlarla Önder İmam-Hatip Okulları, mezunları ve mensupları arasında karşılıklı yardım ve dayanışmayı sağlamaktır. Sosyal, kültürel, ekonomik, psikolojik sorunlarını ortaya çıkararak bu yönde çalışmalar ve araştırmalar yapmak, çözüme ulaştırmak için gerekli çabayı sarf etmek ve üyeler arasında birliği sağlamak” diye konuştu.

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ise konuşmasında, “Allah hizmetlerinizde emeklerinizi boşa çıkarmasın. Allah bu yolda hepimizin yardımcısı olsun. Allah bu çalışmalarınızın karşılığını hem bu dünyada hem de öbür dünyada ecrini verecektir. Ben eminim ki önünde yıllarca engeli olan bir nesil önümüzdeki süreçte inşallah geleceği engelleyecek hiçbir kara bulut üzerimizde dolaşmayacak, ben bu duygularla tüm çalışmalarda kolaylıklar diliyor, katılımlarınızdan dolayı herkese saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.