Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Yönetim Kurulu Başkanı Salaş, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Mesajında huzurlu ve güvenli bir toplum olmanın yolunun, engelli insanlarımızın, toplumun ayrılmaz birer parçası haline getirilmesi ile mümkün olduğunu vurgulayan Salaş, engelli vatandaşlarımızın toplumsal yaşama katılımlarını kolaylaştırmak, desteklemek, karşılaşabilecekleri tüm engelleri kaldırmak, kaliteli yaşam sürebilmelerini sağlamak; aynı zamanda onlara hak ettikleri sevgi ve saygıyı göstermenin herkesin sosyal sorumluluğu olduğunu ifade etti. Salaş mesajında daha sonra şu ifadelere yer verdi;

“Unutmayalım ki yaşadığımız dünyanın engelliler için ulaşılabilir olması, sadece mevcut engellilerin sorunu değildir. Engellilik doğuştan olabileceği gibi sonradan da engelli olunabilir; ayrıca yaşlılıkla gelen hastalıklarla sağlığımızı kaybettiğimizde de günlük hayatımızı sürdürebilmemiz için bu standartların uygulandığı bir dünyaya hepimizin ihtiyacı olacak. Nevşehir Ticaret Borsası olarak, Dünya Engelliler Günü’nde, engellerin kaldırıldığı bir dünya için herkesin daha çok gayret göstermesini temenni ediyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle engelli kardeşlerimizin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü en içten dileklerimle kutlarım” dedi.