Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi tarafından düzenlenen Kişisel Gelişim Seminerlerinin dördüncüsü olan “İletişim ve İmaj Geliştirme” konulu seminer, Gazi Üniversitesi Turizm Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hamil Nazik’in sunumu ile gerçekleşti.

Tafana Aşçılık ve İkram Hizmetleri Uygulama Tesisleri Konferans salonunda düzenlenen seminere Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zeynep Aslan, Dekan Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Ebru Güneren, Yrd. Doç. Dr. Aziz Gökhan Özkoç, üniversitenin akademik ve idari personeli ile öğrenciler katıldı.

Seminerin açılış konuşmasını Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zeynep Aslan yaptı. İletişim ve imajla ilgili genel bilgiler veren dekan Aslan, hayatın her aşamasında herkes için önem taşıyan konularda konunun uzmanlarının tecrübe ve bilgisinden yararlanmak için Kişisel Gelişim Seminerlerinin devam edeceğini belirtti.

Seminere konuşmacı olarak katılan Prof. Dr. Hamil Nazik ise konuşmasında, insan ilişkilerinde iletişim, beden dili ve imajın önemine değindi. Başarıya giden yolda gerek sözlü, gerekse sözsüz iletişimde dikkat edilmesi gereken hususlara dikkat çeken Nazik, ayrıca, öğrencilerin katılımıyla iletişim ve imajla ilgili çeşitli uygulamalarda bulundu. Soru ve cevap bölümüyle devam eden seminer, Dekan Prof. Dr. Zeynep Aslan’ın Prof. Dr. Hamil Nazik’e plaket takdimi ile son buldu.