Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Hasan Şahin başkanlığında genel merkez yöneticileri Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan’ı ziyaret etti.

Ülkü Ocakları Genel Başkanlığı tarafından her yıl düzenlenen Ülkü Ocakları bilgi yarışması Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Uçhisar kasabasında yapılacak. Düzenlenen yarışma öncesinde Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Hasan Şahin Ceylan ile birlikte genel merkez yöneticileri ve Nevşehir, Ankara, Kayseri, Kırşehir, Yozgat, Kırıkkale, Aksaray, Konya Ülkü Ocakları başkanları Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan’ı makamında ziyaret ettiler. Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Hasan Şahin Ceylan burada yaptığı açıklamada Ülkü Ocakları Genel Merkezi tarafından düzenlenen ve 8 ilin katılımı ile Uçhisar’da gerçekleşecek olan Ülkü Ocakları bilgi yarışmasına ev sahipliği yaptıkları için Belediye Başkanı Karaaslan’a teşekkür etti.

Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan ise yaptığı açıklamada Nevşehir başta olmak üzere 7 ilden gelen misafirlerimizi kasabamızda ağırlamaktan dolayı son derece mutluyuz. Yarışmaya katılan tüm kardeşlerimize de başarılar dilerim dedi.

Başkan Karaaslan günün anısına Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Hasan Şahin Ceylan’a çini tabak hediye etti.