Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, CHP İl Başkanlığı, MHP İl Başkanlığı ve Saadet Partisi İl Başkanlıklarını ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulundu.

Geçtiğimiz yıllar içerisinde de siyasi partileri ziyaret ederek kent meydanı hakkında görüş alışverişinde bulunan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, 30 Ekim 2014 tarihinde de CHP, MHP ve Saadet Partisini ziyaret etti. Cumhuriyet Halk Partisi ziyaretini Niğde Valisi Necmeddin Kılıç ile birlikte gerçekleştiren Belediye Başkanı Akdoğan, CHP İl Başkanlığına yeni seçilen Erhan Adem’e hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, ayrıca vatandaşlarla da sohbet ederek isteklerini dinledi.

Bu şehir hepimizin

MHP İl Başkanlığını ziyaret eden Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, MHP İl Başkanı Ali Güngör ve Merkez İlçe Başkanı Yunus Yıldız’a parti başkanlığı görevlerinin hayırlı olmasını diledi. Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ziyaret amacının fikir alışverişinde bulunmak olduğunu belirterek; "Bu şehir hepimizin. Bu nedenle siyasi partilerimizin de bu şehir için yapılacaklar konusunda fikirleri bizim acımızdan önemli. Sonuç olarak makamlar gelip geçici. Ama bu şehre yapılan hizmetler kalıcı, her kesimin kullanacağı çalışmalardır" dedi.

Saadet Partisi İl Başkanlığını da ziyaret eden Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Saadet Partisi İl Başkanı Ahmet Binici ve parti yönetimi tarafından karşılandı. Saadet Partisine gerçekleştirilen ziyarette Niğde için yapımı devam eden hizmetler hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Akdoğan, yeni dönemde yapımı başlatılan çalışmaları anlattı.

Belediyeler hizmet için var

Parti ziyaretlerinin ardından basın mensuplarının sorularını cevaplayan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Gecikmiş bir ziyaret. Ama 30 Mart seçimlerinden sonraki süreçte 10 Ağustosta Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin de araya girmesi bu süreci biraz geciktirdi. Henüz 7 ay gibi bir süre geçti yerel seçimlerin yapıldığı günden bu güne kadar. Tüm siyasi partilerimizin de görüşleri bizim açımızdan önem taşıyor. Siyasi partilerimizin de görüşleri varsa bu gün almak bu günden sonra da her zaman tavsiyelerini önerilerini almak, dolayısı ile halkımızın ortak kanaati ne ise Niğde’mizde o projeleri gerçekleştirmek için Niğde Belediyesi için gayret içerisine girmek gerekir düşüncesi ile Cumhuriyet Halk Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi ve Saadet Partisi olmak üzere üç tane siyasi partimizi ziyaret ettik. Ziyaretlerimiz önümüzdeki günlerde devam edecek. Ziyaretlerimizde sorularımız herkese aynı olacak. Sonuç itibari ile siyaset hizmet için var. Belediyeler de hizmet için var. Halkın istek, arzu, talepleri ne ise bu çerçevede hizmet yapmak gerekir düşüncesi ile biz tüm hemşerilerimizin düşüncelerini alıp o şekilde hareket etmek durumundayız. Biz de bu gün bunu gerçekleştiriyoruz" dedi.

Parti yönetimlerine teşekkür ediyoruz

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Partilerimiz gayet olumlu bir şekilde, kendilerine yakışır bir şekilde bizleri hem karşılayıp hem de uğurladılar. Partilerimize de teşekkür ediyorum. Yeni göreve seçilen arkadaşlarımız, İl Başkanlarımız var, İlçe Başkanlarımız var onlara başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Yapılabileceklerin en iyisini yapma gayreti içerisindeyiz

Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Niğde hepimizin. Gemimize su aldırmamak lazım. Gemi batarsa herkes batar. Gemi iyi yüzerse herkes iyi yüzer. O bakımdan herkesi kucaklamak ve yolumuza devam etmek gerekir. Sonuçta Niğde’mizin imkanları, şartları imkanları ile neyi en iyi şekilde yaparız bunu yapmanın gayreti içerisinde olmamız gerekir" dedi.

Milletimize sabırlar diliyoruz

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Karaman Ermenek’te yaşanan kömür madeni su baskını faciasındaki arkadaşlarımıza kardeşlerimize inşallah kısa yoldan kurtulmalarını diliyorum. Şehit olan tüm askerlerimizin yakınlarına başsağlığı diliyorum, sabır diliyorum. Allah rahmet eylesin. Terörü kınıyoruz. İnşallah bu olayların daha beterini yaşamayız. Allah’tan PKK terör örgütünü milletimizin yüzü suyu hürmetine yok etmesini diliyorum" şeklinde konuştu.

Kapımız herkese her zaman açık

Siyasi Partileri ziyaretinde il başkanlıklarının taleplerinin ne olduğu konusunda basın mensuplarının yönettiği soruyu cevaplayan Belediye Başkanı Akdoğan; "Bu gün bir şey söylemek zorunda değilsiniz, yarın bir gün ve daha sonraki günlerde çok orijinal bir fikir gelebilir aklınıza bunları bize öneri olarak getirebilirsiniz. Ya da biz sizleri ziyarete yine geliriz dedik. Saadet Partisinde sadece camilerin az olduğu, yetersiz olduğu dile getirildi. Bunları da önümüzdeki yıllarda yeterli sayıda ibadethane sayısı artacak diye düşünüyorum. Şu anda ilimizde devam eden camii inşaatlarımız var bunlar tamamlanacak. Önümüzdeki yıl başlayacak bir kaç tane camii inşaatımız daha olacak. Biz bu noktada insanlarımızı teşvik ediyoruz. Belediye olarak da malzeme desteğini camii inşaatlarına, kuran kursu inşaatlarına veriyoruz. Cami yapan hemşerilerimize, bağışta bulunan hemşerilerimize, kuran kursu yapan hemşerilerimize Allah önce hayırlarını kabul etsin diyor, tüm Niğdeliler adına teşekkür ediyorum" dedi.