Niğde Gençlik Merkezinin ’Gençlerin iyilik ağacı’ projesi kapsamında Karakapı Durmuş Balarban ortaokuluna kütüphane yaptı.

Niğde Gençlik Merkezi üyelerinin Mayıs ayında sosyal medyadan örgütlenerek Türkiye’nin her yerinden gelen kitap bağışları ile bir köy okula kütüphane oluşturuldu.

Gençlerin İyilik Ağacı, iyilik yapmanın alışkanlık haline dönüşmesi, iyiliklerin paylaşılması yoluyla toplum bilincinin artırılması ve kişilerin değil, yapılacak iyiliklerin ön plana çıkması amacıyla yola çıkan Gençlik Merkezi üyeleri ve gönüllü gençler bin 500 kitap bağışı ile Durmuş Balarban Ortaokulu kütüphaneye kavuşturdular.

Çeşitli illerden gelen kitaplarla oluşturulan kütüphanede öğrencilerin istifade edeceği kitap yollayan bağışcılar, kitapların içerilerine öğrenci arkadaşlarına mesajlar yollaması duygulandırdı.

Niğde Gençlik Merkezi üyeleri sosyal medyadan yaptığı çağrıyla kütüphane oluşturmada Türkiye’nin her yerinden kitap yollayan bağışçılara oluşturulan kütüphanenin fotoğraflarını yollayarak teşekkür ettiler.