Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Niğde merkez ilçe Başkanlık seçimi 23 Kasım’da gerçekleştirilecek.

Merkez ilçe başkanlığına ilk olarak daha önce CHP’de aktif görevler üstlenen Mahir Kızıltan adaylığını açıklayarak basın toplantısı düzenledi. Düzenlenen basın toplantısına partililer katıldı.

Kızıltan yaptığı açıklamasında, “Değerli yol arkadaşlarım, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu dev çınar Cumhuriyet Halk Partisine gönül vermiş değerli CHP’li kardeşlerim.

Ülkemizin bulunduğu zor koşullarda Merkez ilçe başkanlığımızın 23 Kasım günü yapacağı seçimlerde geçmişte son üç dönemdir ilçe ve il yönetimlerindeki deneyimlerimden faydalanarak önümüzde yapılacak genel seçimlerde partime yararlı olacağımı düşünerek ve siz partililerimizden aldığım destek ve güçle ilçe Başkanı adayı olmaya karar verdim” dedi.

Kızıltan, “Tek amacımız partimizin seçimlere hazırlamak ve Niğde’miz de CHP’nin hak ettiği yere gelmesi için oluşturacağımız yönetim kurulu ile var gücümüzle çalışacağımıza yürekten inanıyorum.

Aday olan ve olacak arkadaşlarımı da başarılar diliyorum. Seçim sonucu ne olursa olsun kazanan CHP olsun. Kazanan Niğde’miz, kazanan ülkemiz olsun” diye konuştu