Her zaman vatandaşların yanında olduğunu hissettiren Niğde Belediyesi her zaman ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olmaya devam ediyor.

Niğde’de yaşam standartlarının yükselmesi noktasında önemli hizmetlerin altına imza atan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan her zaman olduğu gibi ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım eli uzatmaya devam ediyor. Niğde Belediyesi bünyesinde oluşturulan Sosyal ve Yardım İşleri Müdürlüğü kapsamında tespit edilen ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda ve giysi yardımı yapılıyor.

Her zaman yanınızdayız

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Gıdaya ihtiyacım var diyen ve bunun zaruri olduğunu gördüğümüz herkese her türlü yardımda bulunuyoruz. Bu yardımları valiliğimiz bünyesinde bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfıyla diyalog içerisinde sosyal işler müdürlüğümüzle yürütüyoruz. Yarım işleri konusunda bir başkan yardımcımızı görevlendirdik. Belediyemiz bünyesinde bir birim oluşturduk. Bu noktada Niğde’de ben acım, odunum kömürüm yok. Ekmek alamıyorum diyenlere çare olmak ve çare üretmek için çalışıyoruz. Bununla ilgili Niğde Belediyesi olarak her türlü imkanımızı seferber ederek hemşerilerimizin hizmetinde olduğumuzu her platformda vurguladık" dedi.