Niğde Belediyesi, Ramazan Bayramı’nda hizmetlerin aksamaması için tüm tedbirleri aldı. Rutin hizmetlerin devam etmesi için belediyenin ilgili birimlerindeki personel Ramazan Bayramı süresince 24 saat görev başında olacak.

Ramazan Bayramı’ nda vatandaşların olası şikayetlerine cevap verebilmek ve halkın Ramazan Bayramı’nı sorunsuz geçirmesi için Niğde Belediyesi’nin bazı birimleri bayramda da mesai yapacak.

Bayramda meydana gelebilecek su ve kanalizasyon arızalarına karşı nöbetçi ekiplerin hizmet vereceği Niğde Belediyesi’nde, itfaiye, zabıta, cenaze hizmetleri ve temizlik işleri ekipleri de günlük çalışmalarını ara vermeden sürdürecekler.

HEMŞEHRİLERİMİZ BAYRAM BOYUNCA BELEDİYEDEN KESİNTİSİZ HİZMET ALABİLECEK

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Ramazan Bayramı süresince Niğde Belediyesi’nin, üzerine düşen görevleri yerine getirmek için tüm hazırlıkları tamamladığını söyledi. Başkan Akdoğan bayram tatili boyunca hizmetlerin aksamaması için gerekli tedbirlerin alındığını vurguladı. Akdoğan, ‘’ Her bayram olduğu gibi bu bayramda da vatandaşımızın daha huzurlu ve daha rahat bir bayram geçirebilmeleri açısından belediye olarak 24 saat esasına göre ekiplerimiz çalışmalarını sürdürecek. Hemşehrilerimiz bayram boyunca belediyeden kesintisiz hizmet alabilecekler’’ dedi.

Vatandaşlar bayram süresince oluşabilecek herhangi bir sıkıntıda, 0388 232 35 50 numaralı telefondan da her türlü istek, şikayet ve sorunlarını iletebilecekler.