Niğde Belediyesi, KOSGEP ve Ahiler Kalkınma Ajansı işbirliği ile istihdama katkı sağlamak ve girişimcilere destek olabilmek için girişimcilik kursu açtı.

Tüketen toplum olmaktan uzaklaşarak üreten bir toplum bilinci oluşturulmasında önemli görevler üstlenen Niğde Belediyesi her zaman vatandaşın yanında olarak gerekli hizmetleri sunmaya devam ediyor.

Niğde Belediyesi, KOSGEP ve Ahiler Kalkınma işbirliği girişimcilere yönelik sertifika kursu açarak ilk etapta 60 girişimciyi sertifika sahibi yapacak. Niğde Belediye Başkanlığı daha önce de çok sayıda girişimcilik ve farklı alanlarda kurslar açarak istihdama katkı sağladı. Belediyeye yapılacak başvurular ve talepler doğrultusunda istenilen kursların da açılacağı belirtildi.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; " Girişimcilik Kursumuz vasıtasıyla ne kadar çok Niğdeli hemşerimizi yararlandırırsak o kadar faydalı olmuş oluruz. Açtığımız kurs 60 kişilik. Kursumuzda gayret gösteren ve kursumuza devam eden herkes bu belgeyi alacak. Girişimcilik kursumuza başvuru yapan ve kurs almaya başlayacak kursiyerlerimize başarılar diliyoruz. Vatandaşlarımıza bu nokta da destek olmuş olmayı ve faydamızın dokunmuş olmasını ümit ediyorum. Projenin gerçekleşmesine vesile olan emeği geçen Belediye personelimize, KOSGEP yetkililerine, AHİLER Kalkınma Ajansından gelen görevli arkadaşlara teşekkür ediyorum" dedi.