Sağlık-sen Niğde Şubesi 3. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. İki adayın yarıştığı genel kurulda oy kullanan 106 delegenin 83 oyunu alan mevcut başkan Rıdvan Yeşildal yeniden başkan seçildi. Diğer aday Dr. Faik Serdar Aydın ise 24 oy aldı. 1 oyda geçersiz sayıldı.

Niğde Öğretmenevi Toplantı Salonunda gerçekleşen kurula Ak Parti Niğde Milletvekili Ömer Selvi, İl Genel Meclis Başkanı Mahmut Peşin, Sağlık-sen Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Örnek, Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan ve delegeler katıldı.

Sağlık-sen Niğde Şubesi Başkanı Rıdvan Yeşildal kurulda yaptığı konuşmada, genel kurulun Sağlık-sen lokomotifinin gelecek yolculuğunun bir kilometre taşını oluşturması nedeniyle çok büyük bir öneme sahip olduğunu söyledi.

Yeşildaş: ‘Ülkemizde halkın sağlığına emek veren 400 bini aşkın sağlık çalışanı halkımıza hizmet götürebilmek için canla başla çalışmaktadır. İnsanüstü bir gayretle halka sağlık hizmeti ulaştırmak için emeğini değil hayatını ortaya bir anlayışla yürüyüşlerine devam etmektedir. Bu fedakarlıklarının karşılığında belki emeklerinin karşılığını almıyorlar. Ancak 75 milyon halkımızın hayır duasının alıyorlar. Başta sağlık çalışanlarımız olmak üzere emekçinin emeğinin karşılığını aldığı bir dünyanın hayalini kurmaktayız’ dedi.

Konuşmaların ardından seçime geçildi. 112 delegesi bulunan Sağlık-sen Niğde Şubesinde 106 delege oy kullandı. Bu oylardan 83’nü Rıdvan Yeşilda, Dr. Faik Serdar Aydın ise 24 oy aldı. 1 oyda geçersiz sayıldı. Mevcut başkan Rıdvan Yeşildal yeniden Sağlık-sen Niğde Şubesi başkanı seçildi.