Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Avrupa derecesi elde eden sporcuları altınla ödüllendirdi.

Antalya’da düzenlenen Avrupa Kulüpler Tekvando Şampiyonası’nda dereceye giren öğrenciler Merve Nur Ertepe, Edanur İster, Zümrenur Kalayan ve Gökdeniz Karakoyun, Gençlik Hizmetleri ve spor ilçe Müdürü Halil Bekyürek ve Fatsa İlçe Milli eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu’nu birlikte Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı’yı makamında ziyaret etti.

Avrupa şampiyonasına katılan Fatsaspor Kulübü’nün sporcuları Edanur İster Avrupa ikinciliği, Merve Nur Ertepe, Zümrenur Kalayan ve Gökdeniz Karakuyun ise Avrupa üçüncülüğü derecesini elde ettiler.

Ziyarette Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Halil Bekyürek yaptığı konuşmada, “Fatsa tarihinde ilk defa sporcular Avrupa’da derece yaptılar. Bu yıl Karadeniz Bölgesi’nde bile böyle bir derece olmadı. Bizim için çok önemli bir derece oldu ve bunun devamını getirmek istiyoruz” dedi.

Başarı yapan sporcularla gurur duydukları ifade eden Kaymakam Mehmet Yapıcı ise, “Önemli olan burada çocuklarımızın spor yapmasıdır. Bu yapılan sporu da tabana yaymak çok önemlidir. Genç çocuklarımızın hepsi bir spor dalıyla spor yapması amacımız olmalıdır. Dereceye giren öğrencilerimizi bu anlamda kutlamak istiyorum. Yaptıkları başarılı çalışmalar sonucunda Avrupa dereceleri almaları bizim için onur verici bir durum. Başarılarından dolayı kendilerini kutluyorum” diye konuştu.

Ziyarette Kaymakam Mehmet Yapıcı, tüm sporcuları altınla ödüllendirdi.