Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, AK Parti İlçe Başkanı Halit Günaydın, Belediye Meclis Üyeleri ve mahalle muhtarlarıyla beraber İstanbul’daki Kabadüz derneklerine ayrı ayrı ziyaret gerçekleştirdi.

Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya ve beraberindekiler ilk ziyareti Derinçay-Gümüşdere-Özlükent-Turnalık-Darıcabaşı Kültür Dayanışma Yardımlaşma Derneği’ne gerçekleştirmesinin ardından daha sonra Ordu ili Kabadüz İlçesi Çevre Köyleri Yardımlaşma Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

Derneklere gezi düzenleyen Başkan Kaya ve beraberindekilere dernek başkanları ve üyeleri büyük ilgi gösterdi.

Derneklerde konuşma yapan Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, herkesin birlik ve beraberlik içinde hareket etmesinin önemli olduğunu söyledi.

Derneklerin birlik içerisinde hareket etmelerini istediğini belirten Başkan Kaya, “Sesimizin daha gür çıkması için birlikte hareket etmeliyiz. İstanbul ilinde faaliyet gösteren derneklerimiz tüm çalışmalarını birlik içinde ortaklaşa yapmaları derneklerimizi daha da güçlü kılar.Önemli faaliyet ve etkinliklere hep beraber imza atarız” dedi.

Öte yandan dernek başkanları ve üyeleri Başkan Kaya ve beraberindekilerin ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.