Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Eyüplü mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Eyüplü Mahallesi’nde gerçekleştirilen açık hava toplantısına Başkan Tekintaş’ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Evli ve çok sayıda vatandaş katıldı. Mahallenin genel sorunlarının konuşulduğu toplantıda vatandaşların isteklerini dinleyen Belediye Başkanı Engin Tekintaş, sorunların en kısa zamanda çözüme kavuşturulacağını söyledi.

Toplantı öncesi bir konuşma yapan Eyüplü mahalle muhtarı Mehmet Karaman, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş ve Başkan Yardımcısı Fatih Evli’ye ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Altınordu ilçesinde bulunan 92 mahallede çalışma başlattıklarını kaydeden Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş,yaptığı konuşmada, 92 mahallede ortak bir çalışma başlattıklarını, her mahallenin kendileri için ayrı bir önemi olduğunu söyledi.

Hizmet üretmeye geldiklerini belirten Tekintaş, “Sizin sorularınıza çözüm bulmaya geldik. Siz bizden isteyeceksiniz, bizler onu yerine getireceğiz. 30 Mart yerel seçimlerinin ardından ilk mahalle ziyaretimizi Eyüplü mahallesine gerçekleştiriyoruz. Bu bizim için önemli. Bugün sizler ile burada olmaktan büyük gurur duydum. Mahalle Muhtarımızın da isteği doğrultusunda yapılan bu toplantıya öncelikle göstermiş olduğunuz katılımdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

MAHALLE YOLLARINDA ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

Eyüplü Mahallesi’nin yol sorunu olduğunun altını çizen Başkan Tekintaş, “Öncelikli olarak ana yolları elden geçiriyoruz. Daha sonra mahalle içerisinde ara yollarda çalışma başlatacağız. Eyüplü mahallemiz için de önümüzdeki günlerde başlanılacak olan beton yol çalışmasına başlayacağız. Daha sonra yeni ekipmanlarımız ile ara yollarda çalışma başlatacağız” diye konuştu.

1 OCAK İTİBARİ İLE ÇÖPLER TOPLANACAK

30 Mart yerel seçimlerinin ardından köy statüsünden mahalle statüsüne geçen yerlerin çöp toplama işleminin 1 Ocak 2015 tarihi itibari ile başlanılacağını belirten Başkan Tekintaş, “Temizlik İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz 1 Ocak tarihi itibari ile Altınordu Belediyesi’ne ait 92 mahallemizin hepsinden çöplerini toplamaya başlayacaklar. Bizler çevremizi ne kadar temiz tutarsak o kadar temiz bulmuş oluruz. Onun için de vatandaşlarımızın çevre temizliğine daha da önem göstermelerini istiyorum” şeklinde konuştu

Başkan Tekintaş, konuşmasının ardından Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Evli ile birlikte vatandaşlardan gelen istekleri dinleyerek not aldı.