Ordu’nun Fatsa ilçesinde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle ilçede bulunan Dumlupınar İlkokulu Kapalı Spor Salonu’nda "Engel Tanımıyoruz Projesi" kapsamında etkinlikler gerçekleşti.

Düzenlenen programa Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı başta olmak üzere daire amirleri ve çok sayıda davetli katıldı. Program ilk olarak öğrencilerin ok atma gösterisi ile başladı. Engelli öğrenciler Ok yarışında başarılı atışlara imza attılar. Daha sonra Fatsa protokolü Ordu Görme Engelliler Takımı ile golbol oyunu oynadılar. Ordu Görme Engelliler Takımı Fatsa protokolünü 9-3 gibi net bir skorla yendi. Golbol oyunundan sonra Fatsa protokolü ve Ordu Görme Engelliler Takımı futbol maçı yaptılar. Ordu Görme Engelliler Takımı güzel bir oyun çıkararak Fatsa protokolünü 2-0 gibi skorla futbolda da yenmeyi başardı.

Program son olarak Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı’nın sporculara madalya takması ile son bulurken, Kaymakam Mehmet Yapıcı Program sonrası yaptığı konuşmada, “Engelliler haftası nedeniyle ilçemizde etkinliklerimizi gerçekleştirdik. Engelli yoktur, engellilik bizim beynimizdedir. Bu programı gerçekleştiren emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.