Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Fatsa İlçe Başkanlığı 5. Olağan Genel Kongresi’nde Abdullah Uçar başkan seçildi.

Kongrenin Divan Başkanlığını Giresun Milletvekili Mehmet Geldi, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Halil Öz, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Azaklı, AK Parti Fatsa Kadın Kolları Başkanı Ruhan Çaykara ve AK Parti Fatsa Gençlik Kolları Başkanı Fazıl Şahin yaptı.

Tek liste halinde yapılan kongrede 430 üyeden 350’si oy kullanırken, 2 oy geçersiz sayıldı. 348 geçerli oyu alan Abdullah Uçar, AK Parti Fatsa İlçe Başkanı oldu.

Kongre sonunda bir açıklama yapan Başkan Abdullah Uçar, “Bütünleştirici bir karar neticesinde tek liste olarak seçime girerek başarıya imza attık. Gençlik kollarından başlayan bir siyasi hayatım oldu. Artık Fatsa’da iyi hizmetler yapmak için başkanlığa aday oldum ve üyelerimiz beni bu göreve layık görerek ilçe başkanı seçtiler. En iyi şekilde hizmet ederek genel anlamda Fatsa’mıza ne kazandırabiliriz onun planlarını yapacağız. Kongreye katılım gerçekten güzeldi. Bana destek veren herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Abdullah Uçar’ın yönetim listesi şöyle: Cenan Kır, Ahmet Özyurt, Hüseyin Hakkı Serdar, İlhan Mollaoğlu, Cemal Kuş, Abdulkerim Aydın, Dilek Açıcı, Hatice Salep, Melek Özmaden, Gamze Geçtin, Tuba Ergün, Sibel aydın, Recep Ali Mutlu, Sadettin Çakmak, Mustafa Halıcı, İsa Yüksel, Zekeryia Koçan, Yaşar Argın, Burhan Uslu, Cemal Paşalıoğlu, Recai Şahin, Fikri Kına, İsmet Tahir Özdemir, Mehmet Ali Çekici, Selim Genç, Muhammet Tutar, Hüseyin Tombuloğlu, Mahmut Bölükbaş ve Adem Önen.