Ordu’nun Fatsa ilçesinde Fatsa Gençlik Merkezi farklı alanlarda ücretsiz kurslarına ve farklı sosyal sorumluluk projelerine devam ediyor.

Kasım ayı içerisinde birçok sosyal faaliyet gerçekleştireceklerini ve öğrencilerin ilgi ve alakaları doğrultusunda çeşitli kurslar açtıklarını belirten Gençlik Merkezi Müdürü Beraat Şahin, "Bize gelen istekler doğrultusunda kurs programlarını planlamaktayız. Bugün itibariyle müzik alanında saz, gitar, ney ve tasavvuf müziği kurslarımız yoğun bir şekilde devam etmektedir. Gençlerin farklı müzik enstrümanlarıyla tanışmaları ve amatör olarak bir sanat dalıyla uğraşmaları bizim için çok önemli. Bunun yanı sıra Karadeniz gibi doğa cennetinde yaşayan gençlerin bu güzellikleri objektifleriyle yakalayabilmeleri amacıyla fotoğrafçılık kursu açtık, bu kursların yanı sıra İngilizce, alüminyum rölyef kabartma, tiyatro, model uçak, resim, halk oyunları kurslarımız mevcut. Bu kurslarımızın hepsi ücretsizdir. Gençlerimizin boş zamanlarını kendilerinin hoşlandıkları alanlarda geçirmelerini amaçlayarak bize gelen talepleri değerlendirmeye hazırız" dedi.

Gençlik Merkezi olarak sosyal alanlarda gençlerle birlikte var olmaya çalıştıklarını ifade eden Müdür Şahin, "Kızılay Haftası" münasebetiyle gençlik liderleriyle birlikte kan bağışının önemini ve gerekliliğini gençlere anlatmaya çalıştıklarını ve 10 Kasım Pazartesi günü Fatsa Meydanı’nda gönüllü gençlerle bir araya gelerek kan bağışı kampanyasına destek olacaklarını ifade etti.