Ordu’nun Fatsa ilçesinde Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı, muhtarlarla Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı’nda bir araya geldi.

Düzenlenen toplantıya Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı başta olmak üzere Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Erişmiş, İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Etem Öztürk, İlçe Jandarma Komutanı Halit Gülten, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu, daire amirleri ve mahalle muhtarları katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı, “Muhtarlarımızın sorunu çözmek için bu toplantımızı düzenledik. Ordu ilimizin büyükşehir olmasından sonra kanunun değişmesi ile birlikte köylerimiz mahallelere döndü. Mahallelerimizin hizmetini artık büyükşehir belediyesi yerine getiriyor. Eğitimle, güvenlikle, sağlıkla, sosyal hizmetlerle ve diğer kamu kurumları ile ilgili sorunları bütün hizmetleri kaymakamlık yerine getirmektedir. Muhtarlarımız benden bu toplantıyı yapmamı özellikle istediler. Toplantıya daire amirlerimin hepsini çağırdım ve hep birlikte sorunları çözme noktasında birlikte çalışacağız. Hep birlikte Fatsa için hizmet ederek ilçemizin daha da ileri gitmesi için çalışmalarımızı hızlandıracağız” dedi.

Toplantıda mahalle muhtarları söz alarak ortak sorunları olan su, yol ve elektrik sorunlarının en kısa zamanda çözülmesini istediler.