Ordu’nun Fatsa ilçesinde Gençlik Merkezi Müdürlüğü sosyal sorumluluk projesi kapsamında belirlenen Fatsa Kredi Yurtlar Kurumu ve Yavuz Selim Vakfı’na bağlı gençler Ordu Ahmet Cemal Mağden Huzurevi’ni ziyaret ettiler.

Yapılan bu ziyaret çerçevesinde Ordu Gençlik Merkezi’nin gerçekleştirdiği faaliyetler ve projeler hakkında bilgi alan Fatsa Gençlik Merkezi üyesi gençlerle Ordulu gençler yapılacak veya yapılabilecek etkinlikler hakkında fikir alışverişi yaparak ortak projeler üretme kararı aldılar.

Gençlik Merkezi ziyaretinin ardından iki gençlik merkezinin ortaklaşa planladıkları huzurevi ziyareti için Ordu Valiliği Ahmet Cemal Mağden Huzurevi’ne gidildi. Fatsa ve Ordulu gençlere bu ziyarette Ordu Gençlik Merkezi Müdürü Mücahit Uçar ve Fatsa Gençlik Merkezi Müdürü Beraat Şahin le birlikte, bilişim sorumluları ve gençlik liderleri eşlik etti.

Huzurevi Müdürü Ümit Bayramiç, huzurevinde 80 erkek ve 40 bayanın olduğunu, yaşlıların her türlü temel ihtiyaçlarının kurum tarafından karşılandığını ve gereken özenin gösterildiğini ifade etti.

Gönüllü gençler huzurevindeki yaşlılarla tek tek sohbet ederek onların hem kalbini hem dualarını kazandılar.

Fatsa Gençlik Merkezi Müdürü Beraat Şahin ve gönüllü gençler yeni bir projede bir araya gelmek için vedalaşarak program sona erdirildi.