Ordu Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin (ORSİYAD) aylık istişare toplantısına katılan AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Ordu Milletvekili İhsan Şener, "ORSİYAD İstanbul’da yaşayan hemşehrilerimizin iletişiminde büyük fayda sağlıyor" dedi.

Ordulu Sanayici ve İş Adamları Derneği Zeki Bakar, yönetim kurulu üyeleri, Ordulu iş adamları, Aybastı Belediye Başkanı İzzet Gündoğar ve İnsani ve Medeniyet Hareketi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Mehmet Güney’le bir araya gelen Şener, aylık istişare toplantısına katıldı. ORSİYAD Başkanı Zeki Bakar, doğdukları yerleri bırakarak gurbette çalışan hemşehrilerin kurduğu derneğin çatısı altında bir araya gelmenin mutluluğunu her zaman yaşadıklarını söyledi.

Şener ise Ordulu hemşehrilerin birlik ve beraberliğin en önemli simgesinin ORSİYAD gibi derneklerin olduğunu ifade ederek, "Kurulan dernekler memleket özlemini en az seviyeye indiriyor. Hemşehrilerimizin kaynaşmasının yanında birliktelik imkanı da sağlayan derneklerimiz, Ordu’yu aratmıyor" diye konuştu.