Ordu’nun Fatsa ilçesinde polis ve jandarma şehrin giriş ve çıkışları başta olmak üzere birçok noktada asayiş denetimleri gerçekleştiriyor.

Uygulamanın her gün farklı bölgelerde ve farklı periyotlarda yapılacağı, çalışmaların her gün belli saat aralıkları ile gerçekleşeceği belirtildi.

Polis ve jandarma ekipleri son zamanlarda yaşanan terör, hırsızlık ve kaçakçılık gibi olaylara anında müdahale etmek ve aranan şahısların yakalanmasını sağlamak amacıyla asayiş uygulamasını sıklaştırdı.

İlçenin farklı noktalarında gerçekleştirilen ortak uygulamayı jandarma ve polis beraber yapıyor. Gün boyu devam eden uygulamada şüpheli araçlar durdurulurken, kimlik kontrolü ve araçta arama yapılıyor. İlçede güvenliğin artırılması için bu tür çalışmaların devam edeceği belirtildi.

Uygulamaların vatandaşın güvenliğini sağlamaya yönelik olduğunu belirten emniyet güçleri yetkilileri, “Jandarma ve polis işbirliği içerisinde her gün belli saatler arasında asayiş uygulamalarını gerçekleştiriyor. Vatandaşlarımız, uygulamalardan çok memnun. Vatandaşlarımızın güvenliği için bu uygulamaları yapıyoruz” açıklaması yapıldı.

Vatandaşlar ise, “Bu uygulamaların olması bizlerin güvenliği içindir. Uygulamalar devam etmelidir” dediler.