Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 76. yılı Ordu’nun Kabadüz ilçesinde de gerçekleştirilen törenler ile anıldı.

Kabadüz Merkez İlköğretim Okulu bahçesinde düzenlenen programa Kabadüz Kaymakamı Zafer Özçelik, İlçe Jandarma Garnizon Komutan Vekili Kıd. Bşv.Abdullah İncil, Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, İlçe Emniyet Amiri Başkomiser Mehmet Ali Garip, siyasi parti temsilcileri, daire müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

İlk olarak Kabadüz Kaymakamı Zafer Özçelik, İlçe Jandarma Garnizon Komutan Vekili Kıd. Bşv. Abdullah İncil, Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya Atatürk Anıtı’na çelenkleri bıraktı. Ardından saatler 09.05’i gösterdiğinde 2 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve sirenler çaldı.

Kabadüz Merkez İlköğretim Okulu bahçesinde gerçekleştirilen törenin ardından Kabadüz Çok Proğramlı Anadolu Lisesi’nde etkinlik ile devam etti. Okulun çok amaçlı salonunda düzenlenen etkinlikte, öğrenciler oratoryo sahneledi, Atatürk konulu şiirler ve şarkılar seslendirildi.