Kastamonu Ticaret Borsası Başkan Yardımcısı Serdar İzbelli, Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası (FATSO) Başkanı Tayfun Karataş’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette açıklamalarda bulunan Serdar İzbelli, “Bir dizi ziyaretler için Kastamonu’dan çıkarak Fatsa ilçesindeki başarılı olarak bilinen başkan Tayfun Karataş’ı makamında ziyaret etmek istedim. Kendisi yapmış olduğu projeler ve göstermiş olduğu başarı ile herkese örnek bir başkan. Bizler de birçok konuda kendisinin fikirlerinden yararlanıyoruz. Buradan çok memnun olarak ayrılıyoruz. Bize gerçekten çok güzel ev sahipliği yaptılar. Fatsa’da OSB ile ilgili çok büyük adımlar atılmış. Bizler de bu başarılı işlere imza atan başkan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyoruz” dedi.

Kendilerine yapılan ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu belirten FATSO Başkanı Tayfun Karataş, “Burada Kastamonu ili Ticaret Borsası Başkan Yardımcısı Serdar İzbelli’yi ağırlamaktan son derece memnunuz. Bizler de yakın bir zamanda kendilerini ziyaret edeceğiz” diye konuştu.