Ordu’nun Fatsa ilçesinde 29 Ekim-4 Kasım Kızılay Haftası nedeniyle Dolunay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Kan bağışı kampanyasına Fatsa ilçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu, Kızılay Derneği Fatsa Şube Başkanı Erdi Şevketoğlulları ve yönetim kurulu üyeleri, okul yönetimi, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Program Dolunay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne Kızılay Fatsa Derneği Başkanı Erdi Şevketoğlulları’nın kampanya katıldıkları için teşekkür belgesi vermesi ile başladı.

Programda bir konuşma yapan Kızılay Derneği Fatsa Şube Başkanı Erdi Şevketoğlulları, “Her yıl 29 Ekim - 4 Kasım tarihleri arası Kızılay Haftası olarak kutlanır. Kızılay; deprem, sel, yangın, salgın hastalık gibi doğal afet ve felaketlerde insanlara yardım eden ve ticari kaygısı olmayan bir yardım kuruluşudur. Kızılay yardımlarında din, dil, ırk ve ülke ayrımı yapmaz. Yardıma muhtaç tüm insanlara, elinden geldiğince ve imkanlar çerçevesinde yardıma koşar” dedi.

Bu kampanyanın çok anlamlı olduğu ifade eden Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdi Şevketoğlulları ise, "Milli Eğitim Müdürlüğü olarak Kızılay Derneği Fatsa Şube Başkanımıza bu etkinliğinden dolayı teşekkür ediyorum. Kan bağışının önemini burada gelip öğrencilere gösterdiği için öğrencilerimiz kan bağışı ile ilgili ciddi derecede bilgilendiler” diye konuştu.

Program kan bağışı ile son bulurken, öğrenciler ve öğretmenler kan bağışına büyük ilgi gösterdiler.