Medical Park Ordu Hastanesi Başhekimi Dr. Göksal Şahin, Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Suna Koyun ve Hasta Hakları Sorumlusu Kübra Aksu, ‘26 Ekim Dünya Hasta Hakları Günü’ dolayısıyla hastane de tedavi gören poliklinik ve yatan hastaları ziyaret ettiler.

Ziyaret sırasında Başhekim Dr. Göksal Şahin ve beraberindeki yöneticiler hastalarla sohbet ederek kendilerine çiçek hediye ettiler. Ayrıca, hastalara hasta hakları ile ilgili bilgilendirme broşürleri de dağıtıldı.

Başhekim Dr. Göksal Şahin yaptığı konuşmada, “ Hastanemizde tedavi gören hastaların en doğal hakkı olan sağlık hizmetini eksiksiz ve yüksek memnuniyet oranı ile alması en önemli hastane politikalarımızdan biridir. Bu nedenle hastanemizde tedavi gören hastalarımızın memnuniyet ve şikayet oranlarını tespit etmek için sürekli olarak hasta katları ve poliklinikleri ziyaret edip, hasta memnuniyet anketleri dolduran Hasta Hakları Departmanımız bu önemli görevi yerine getirmektedir, bu anlamda kendilerine başarılı çalışmalarından ötürü teşekkürlerimi sunarım” dedi.

Hasta ve yakınlarının sağlık sorunlarına hastanelerde çözüm ararken kimi zaman sağlık çalışanları ile kimi zaman da sistemden kaynaklanan sorunlar ile mücadele vermek zorunda kalabildiklerini dile getiren Başhekim Dr. Göksal Şahin, “ Bizler de Medical Park Hastaneler Grubu olarak kaliteli sağlık hizmetini, toplumun çoğunluğuna ulaştıran bir sağlık merkezi olmayı hedeflediğimiz için, tıbbi etik ilkelerden ödün vermeden hasta haklarına saygı duyarak ‘Herkes İçin Sağlık’ diyoruz” diye konuştu.

Medical Park Ordu Hastanesi Başhekimi Dr. Göksal Şahin, “Her şeyden önce hastalarımızın sağlığına kavuşması bizim için çok önemlidir. Burada bulunma amacımız budur. Bizler Medical Park Ordu Hastanesi olarak hastanemizde tedavi gören hastalarımızın ve tüm hastaların 26 Ekim Dünya Hasta Hakları Günü’nü kutlarız” şeklinde konuşmasını tamamladı.