Ordu’nun Fatsa ilçesinde Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Fatsa İlçe Başkanlığı 11. Olağan Kongresi 30 Kasım Pazar günü Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı’nda yapılacak.

Tüm Fatsalıları yapılacak olan kongreye davet eden MHP Fatsa İlçe Başkanı Şakir Cemal Uygun, “Dört dönem MHP Fatsa İlçe Başkanlığı yaptım. 4 dönem içinde partim için çok çalıştım ve partimizi ekip arkadaşlarımızla birlikte çalışarak bir yerlere getirdik. Yeni dönemde ilçe başkanlığını Hayati Yılmaz’a devredeceğiz. Hayati Yılmaz, MHP’de bizden sonra bayrağı taşıyacak en iyi isimdir ve bizler de kendisine her konuda yardımcı olacağız” dedi.

30 Kasım’da yapılacak olan kongreye tek liste ile girecek olan başkan adayı Hayati Yılmaz ise, “Fatsa’da MHP’nin bu zamana kadar efsaneleşmiş başkanı Şakir Cemal Uygun’dan yapılacak olan kongre sonrası görevi nasipse teslim alacağız. Bizleri partimiz adına önemli görevler bekliyor ve bizler de bu sorumluluk altında partimize hizmet etmek için bu göreve talip olduk. İnşallah büyük başarı ile taşınmış bayrağı layıkıyla daha yukarılara taşımayı istiyoruz” diye konuştu.