Ordu’nun Fatsa ilçesinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu ve beraberindeki heyetle birlikte, Cahit Zarifoğlu Anadolu Lisesi’ne öğrenci servis taşımacılığı yapan araçları denetledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu, Okul Müdürü Yüksel Acar, Müdür Baş Yardımcısı Abdullah Özkan ve Müdür Yardımcısı Yılmaz Özcan ile birlikte okul çıkış saatinde öğrenci taşımacılığı yapan servis araçlarını teker teker durdurarak servis şoförlerinin Okul Servis Araçları Hizmet Yönetmeliği hükümlerine tam olarak uyup uymadıklarını kontrol etti.

Müdür Ekrem Cinoğlu denetimler sonrası yaptığı açıklamada, öğrencilerden ve araç şoförlerinden araca binerken kendi güvenlikleri için mutlaka emniyet kemerlerini takmalarını istedi. Araç şoförlerinden, öğrencilerin güvenlikleri için gereken hassasiyeti göstermelerini isteyerek öğrencileri olumsuz etkileyecek her türlü davranıştan uzak durmaları konusunda kendilerine uyarılarda bulundu.

Kontrollerde kurallara uygun taşımacılık yapan servis araç şoförlerine teşekkür eden Müdür Ekrem Cinoğlu, kendilerine teslim edelin öğrencilerin güvenliği için her zaman trafik kurallarına uymalarını istedi.